Vacatures

Wie zit er achter Technio?

Technio is door mij, Martijn Betgem, opgericht. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met het matchen van kandidaten, vacatures en opdrachtgevers in de zakelijke dienstverlening. Een sport die boeiend blijft en vraagt om constante verdieping in het vak en de mens. Daarbij hoort communiceren via social media, fysieke netwerken en natuurlijk kandidaten en opdrachtgevers. Dit is een must, maar gaat gewoon makkelijker als je het echt leuk vindt. En dat merken kandidaten en opdrachtgevers.

Het juiste cv en de juiste vacature
‘Het juiste cv´, daar gaat het om. Je opdrachtgever brengen waar hij om vraagt en niet overspoelen met cv´s die niet relevant zijn. Je kandidaat goed bevragen wat zijn wensen zijn en wat hij kan. En waar hij of zij zich thuis voelt.  Dat leidt tot een goede match. Realistisch zijn en geen ‘overschatting’ maken. Alles gericht op de juiste match.

Ik ben zeer actief op social media en getraind in de ´vindbaarheid´ van vacatures op internet.  ‘Exposure’ is daarbij het toverwoord. En dat is hard werken. Ik heb naast mijn vak als recruiter meer dan 10 jaar ervaring met het bouwen en pitchen van 100 websites. Daarbij heb ik ervaring opgedaan met online marketing, SEO en SEA. Ook heb ik altijd gewerkt met affiliates en andere adverteerders.

Bekijk het LinkedIn profiel van Martijn
Bekijk het Google Plus profiel van Martijn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *