Vacatures

Vacature CNC medewerker Friesland

Jij bent die CNC medewerker die met zijn tijd meegaat en prima instaat is om zelf de nieuwste machines te bedienen. Jij kent de codes en stapt direct in. Jij voet het uitgangsmateriaal (gesneden platen) aan en stelt dan zelfstandig machines in en af. En natuurlijk zorg je dat dit materiaal bij de juiste collega terecht komt.

Het is voor jou een kick om het fabricage proces van A tot Z, gladjes te laten verlopen. Jij controleert op kwaliteit en doet dit aan de hand van de tekeningen.

Je hebt nauw afstemming met de teamleider als het gaat om producten en voortgang. Bij problemen trek je tijdig aan de bel. De combinatie hightech machine en materiaal vindt jij interessant en je bent iemand die graag alles van A tot Z bijhoudt. Het betreft een fulltime functie (38 uur per week). Je werkt in dagdienst/ ploegdienst.

Het bedrijf  verzorgt CNC maatsnijwerk en levert stalen, aluminium en roestvrijstalen onderdelen en bouwpakketten aan de jacht- en scheepsbouwbranche en de metaalverwerkende industrie. Wat opvalt is de nuchtere en open sfeer. Geen drempels en geen hoog draverij. Veelal enthousiaste collega’s die graag ook lol op de werkvloer hebben.
Waar voldoe je aan voor de vacature van CNC medewerker Friesland?

  • VMBO niveau metaalbewerking/plaatbewerking
  • Minimaal 1 jaar ervaring CNC-machine bediening
  • Vlotte persoonlijkheid

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *