Vacatures

Technisch voorbeeld cv

Wat me opvalt is dat cv’s (curriculum vitae) van kandidaten die werk zoeken op het technische vaak onvoldoende informatief zijn. Vaak is het een summier opgesteld cv waarbij veel belangrijke informatie ontbreekt. Omdat je als intermediair / werving en selectie deskundige goed weet welke informatie belangrijk is, heb ik een voorbeeld cv voor technisch personeel gemaakt. Het is een Word document dat je gemakkelijk zelf in kunt vullen.

Afbeelding voorbeeld cv

Waar gaat het bij een goed cv om?
Het cv moet vooral informatief zijn als het gaat om opleidingen/cursussen en werkervaring. Welke cursussen heb je allemaal gevolgd en wanneer? En wat zijn per werkgever, precies je werkzaamheden geweest. Het zal duidelijk zijn aan de hand van het bovenstaande voorbeeld dat de werkzaamheden bij het goede cv, veel meer zeggen. Zo krijgt een toekomstige werkgever een helder beeld van wat je allemaal kan. Dat maakt je veel interessanter dan als je alleen ‘gewerkt als monteur’ vermeldt.

Waar ben je goed in?
Vermeld in je cv ook altijd waar je goed in bent, naast de technische aspecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ‘Ik heb oog voor detail en ben pas tevreden als alles er ‘spik en span’ uitziet. Mijn collega’s moeten trots zijn op wat ik oplever!’ Je cv is ook een moment om jezelf aan te prijzen of te verkopen. Doe dat dan ook.

Je kunt hier ook volstaan met een citaat van een collega’s of leidinggevende zoals in het voorbeeld hieronder.

Voorbeeld citaat

Wil je het voorbeeld cv ontvangen?
Stuur me dan een e-mail martijn@technio.nl. Ik stuur het je graag toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *